Ако и вие неусетно сте се хванали на кукичката на Бриджъртън“,

...
Ако и вие неусетно сте се хванали на кукичката на Бриджъртън“,
Коментари Харесай

„Бриджъртън“ още 6 сериала за романтика от миналото

Ако и вие незабелязано сте се хванали на кукичката на „ Бриджъртън “, евентуално ви се желае да бъдете съучастници в още една романтика от Регентския интервал. Мнозина дефинират “Бриджъртън ” като причудлива и префърцунена комбинация от класиката “Гордост и предубеждения ” и неподвластния на времето сериал -  “Клюкарката ”. Макар и да намираме редица доводи в поддръжка на това да не гледаме този сериал, не можем да отречем, че обръщаме взор към него упорито поради закачливия комизъм, изящните тоалети и очарователния метод, по който историята си стиска ръката с модерното време.

След втория сезон обаче, е редно да обърнем внимание на идните заглавия през 2022 година Годината се обрисува плодородна откъм исторически драми както на огромния, по този начин и на дребния екран. Даваме ви няколко оферти, с които да си оправите послевкуса след утайките от драми в края на втори сезон. 

Downton Abbey: A New Era

„ Имението Даунтън: Нова ера “ („ Downton Abbey: A New Era “) този път се наема да ни осигурни ново вълнуващо пътешестване. Очакванията ни са за комизъм на равнище, както и опция да дръпнем шалтера на света и да прескочим в друго време. Добрите вести са, че следва да забележим обичаната ни Маги Смит (професор Минерва Макгонъгъл от „ Хари Потър) в ролята на Вайълет, която е пример за елегантност в имението Даунтън. Премиерната дата е 29 април 2022 година



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР